Novica  

02.10.17

Delavnica 25.10.2017: Modeliranje in analiziranje geotehničnih problemov

 

V sredo, 25. 10. 2017 bo na Inženirski zbornici Slovenije, pod pokroviteljstvom MSRG in v organizaciji Geoeng & Co. d.o.o., partnerja MIDAS-IT, potekala brezplačna delavnica z naslovom Modeliranje in analize geotehničnih problemov - "Midas Geotechnical Training Seminar, Ljubljana".

Na njej bodo strokovnjaki podrobno predstavili probleme globokih izkopov, predorogradnje, gradnje nasipov in temeljenja na mehkih tleh ter sanacije plazov in modeliranje geotehničnih konstrukcij.

 

Delavnico priporočamo:

- inženirjem geotehnike, ki želijo razširiti svoje tehnične veščine v uporabi 2D in 3D analiz,

- inženirjem, ki jih zanima paket za analiziranje geotehničnih problemov po MKE (metodi končnih elementov),

- inženirjem, ki se želijo seznaniti z zadnjimi trendi v geotehničnem projektiranju, in hkrati pridobiti znanja iz praktičnih projektov od priznanih ekspertov ter

- inženirjem, ki si želijo razširiti osebne povezave na področju inženiringa s projektantskimi podjetji, inštituti in univerzami.

 

Delavnica bo potekala v sodelovanju z MIDAS-IT, SLOGED in hrvaškim Geotehničnim društvom ter Univerzama v Ljubljani in Mariboru.

 

Prijave sprejemamo do petka, 20. 10. 2017 in sicer ali preko spletne prijavnice ali pa na e-pošto  polona.okreticping@izspong.si.

 

 Program delavnice

 Workshop Programme

 

Vljudno vabljeni!