Novica  

23.10.18

Dan jeklenih konstrukcij 2018: Protikorozijska zaščita jeklenih nosilnih konstrukcij

 

9. novembra 2018 Inštitut za metalne konstrukcije v Ljubljani organizira enodnevno strokovno srečanje z naslovom »Dan jeklenih konstrukcij«, ki bo v Tehnološkem parku 19, stavba B, v Ljubljani.

 

Osnovni namen srečanja je, poleg promocije jeklenih konstrukcij ter ponovne združitve strokovne javnosti, tudi obravnava izbranih strokovnih tematik s področja jeklenih konstrukcij. Izbrana tematika letošnjega srečanja je protikorozijska zaščita jeklenih nosilnih konstrukcij.

 

V sklopu srečanja bodo predstavljeni strokovni prispevki vabljenih predavateljev, referenčni objekti z jekleno nosilno konstrukcijo, zgrajeni v obdobju 2015 - 2018 ter diplomski nalogi s področja jeklenih nosilnih konstrukcij (UL FGG in UM FGPA).

 

Dodatne informacije in prijava na strokovno srečanje najdete na  www.imk.si

 

Udeležba na strokovnem srečanju je brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava udeležbe - registracija najkasneje do 5.11.2018.

 

Organizator si pridržuje pravico, da omeji skupno število udeležencev skladno s kapacitetami konferenčne dvorane. V tem primeru bodo nadaljnje prijave onemogočene in ustrezne informacije objavljene na spletni strani.

 

Parkirna mesta so na voljo v sklopu Tehnološkega parka (plačljivo parkirišče nasproti stavbe B, cena celodnevnega parkiranja znaša 4,50 €).

 

IMK bo kot organizator strokovnega srečanja za zainteresirane udeležence - pooblaščene inženirje (PI) IZS pripravil skupinsko vlogo za priznanje kreditnih točk za izobraževanja.

 

Zainteresirani PI pripravo skupinske vloge označite ob prijavi na strokovno srečanje.

 

 Program (1.5 MB)