Novica  

18.05.17

7.6.2017 bo potekal INFO dan v zvezi z razpisom IPE Blending 2017Obveščamo vas, da bo Ministrstvo za infrastrukturo skupaj z Evropsko komisijo v zvezi z objavljenim razpisom IPE Blending 2017 organiziralo INFO dan. Na dogodku bodo podrobneje predstavljeni vsebina in prioritete razpisa ter usmeritve za ustrezno pripravo projektnih predlogov. V okviru dogodka so predvideni tudi bilateralni sestanki potencialnih prijaviteljev s predstavniki Evropske komisije in EIB, v zvezi s pripravo vaših konkretnih projektnih predlogov v okviru tega razpisa.


Dogodek bo organiziran v sredo, 7. junija 2017, v prostorih generalnega sekretariata Vlade RS na Gregorčičevi ulici 27, v Ljubljani (velika dvorana).


Trenutno v sodelovanju s predstavniki Evropske komisije poteka usklajevanje dnevnega reda. Za namen organizacije načrtovanega dogodka organizatorji prosijo, da jim do 17. 5. 2017 na elektronske naslove: mzip.fs@gov.si, elvisa.bilic@gov.si in tomaz.rus@gov.si, posredujete informacijo glede vaše udeležbe oz. števila udeležencev iz vaše institucije ter v kolikor vaša organizacija načrtuje pripravo oz. oddajo projektnega predloga na omenjeni razpis.

 

Vabilo je objavljeno  tukaj (205 KB).