Novica  

04.01.18

31.1.2018 bo potekalo 5. srečanje Energetika in regulativa '18

 

Obveščamo vas, da bo 31. januarja 2018 v Kristalni palači v Ljubljani (BTC) potekalo že 5. srečanje Energetika in regulativa '18.

 

O novostih regulative in energetike v EU – premierno
Prvič bo na forumu sodeloval evropski ekspert dr. Konstantin Petrov, ki je aktivno sodeloval pri kreiranju prvih regulativnih okvirjev v Sloveniji. Naslovil bo temo najnovejših trendov regulative in energetike v EU.

 

Kdo kroji energetski trg v 2018?
Forum bo priložnost za pojasnitev nekaterih aktualnih vprašanj elektroenergetskih in plinskih podjetij, ki lahko bistveno vplivajo na uspešnost izvajanja reguliranih in tržnih dejavnosti. Sodelovali bodo mag. Duška Godina, Bojan Kuzmič, mag. David Batič, Agencija za energijo (slovenski regulator trga z energenti), mag. Aleksander Mervar iz Elesa, vpletenih državnih institucij, kot tudi predstavniki industrije, tržnih in reguliranih podjetij ter drugih deležnikov trga.

 

Forum je pravočasna priložnost za vaš prenos znanja in praktičnih izkušenj. Pridružite se 100+ ključnim predstavnikom omrežnih in tržnih deležnikov, ki se tradicionalno udeležijo foruma.

 

Oglejte si okvirni  program in več o  kotizacijah.  Prijavite se preko spletne strani  www.prosperia.si ali nam pišite na  infoping@prosperiapong.si.

 

 

Vabljeni!