Novica  

09.09.19

26.9.2019 vabljeni na 4. Konferenco trajnostne gradnje

 

 

Slovensko združenje za trajnostno gradnjo GBC Slovenija bo v septembru ob svetovnem tednu trajnostne gradnje organiziralo že 4. konferenco trajnostne gradnje, katere osrednja nit bosta energetska učinkovitost stavb in kazalniki trajnostne gradnje Level(s) v okviru akcijskega načrta za krožno gospodarstvo.

 

Letošnja konferenca bo potekala v četrtek, 26. septembra, v prostorih Knauf Insulation Experience Centra (KIEXC) na Trati 32 v Škofji Loki. Na dogodek organizator poleg arhitektov, projektantov in drugih strokovnjakov s področja gradbeništva vabi tudi predstavnike ministrstev, občin, podjetij in združenj, ki se bodo seznanili z najnovejšimi dosežki na področju trajnostne gradnje v Sloveniji in v Evropi ter pomembnimi smernicami za prihodnost trajnostne gradnje. Predavanja bodo potekala v treh sklopih od 9. do 15. ure,  program pa bodo soustvarjali vidni predstavniki Evropske komisije, evropske mreže svetovnega združenja GBC, ministrstva za okolje in prostor, raziskovalnih in znanstvenih institucij, lokalnih skupnosti ter članic združenja.

 

Prijavo lahko oddate preko povezave  https://gbc-slovenia.si/dogodki-in-izobrazevanja/4-trajnostna-konferenca-2/.

  

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na konferenci pridobijo 2 kreditni točki iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

 

 

Vabljeni!