Novica  

18.05.17

1.6.2017: 4. Posvet Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu

 

 

Društvo gradbenih inženirjev in tehnikov Maribor v sodelovanju z Univerzo v Mariboru, Fakulteto za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo organizira 4. Posvet Energetska učinkovitost v arhitekturi in gradbeništvu: »SODOBNI PRISTOPI K CELOSTNIM PRENOVAM STAVB«.

Potekal bo v četrtek, 1. junija 2017 ob 9. uri na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru in bo trajal predvidoma do 15. ure.

Posvet bo tematsko povezal teoretične osnove in pristope k celostnim prenovam stavb, kakor tudi predstavil že izvedene primere dobre prakse. Predstavljeni bodo najsodobnejši materiali in izkušnje nekaterih slovenskih proizvajalcev.​ Zaključek bo potekal v obliki okrogle mize, na kateri se bo obravnavala aktualna problematika in smernice razvoja prenov stavb.

 

Vabilo je objavljeno  tukaj (968 KB).

 

Udeležbo na posvetu je potrebno predhodno najaviti na elektronski naslov  maja.lesnik6ping@umpong.si najkasneje do 26.5.2017. Kotizacije za udeležbo ni. Prijavljeni udeleženci bodo prejeli potrdilo o udeležbi.

 

 

Vljudno vabljeni!