Novica  

08.10.08

Projektiranje požarno varnih jeklenih in sovprežnih konstrukcij

V torek, 7.10.2008 se je začel dvodnevni seminar, ki ga v prostorih zbornice organizirata Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo ter Inženirska zbornica, ob podpori organizacije Jeklene konstrukcije.

Predsednik IZS, mag. Črtomir Remec, je v pozdravnem govoru pozdravil predavatelja in vse udeležence ter povedal nekaj besed o temi dvodnevnega seminarja, ki je projektiranje požarnovarnih jeklenih in sovprežnih konstrukcij, v skladu s standardi Evrokod.

 

Prisotne je pozdravil predsednik IZS, mag. Črtomir Remec

 

Ker gre za mednarodni projekt, je v prvem delu seminarja sodeloval tudi predavatelj s Češke tehnične univerze v Pragi, prof. dr. František Wald, ki je z IZS sodeloval že leta 2006, ko smo v tednu požarne varnosti organizirali celotedensko izobraževanje o požarni varnosti.

 

Gostujoči predavatelj s Češke tehnične univerze v Pragi, prof. dr. František Wald

 

V nadaljevanju pa je, in bo, področje predstavil predavatelj s Fakultete za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani, prof. dr. Darko Beg.

 

Predavatelj s Fakultete za gradbeništvo in geodezijo, prof. dr. Darko Beg

 

Prvi dan je bil seminar dobro obiskan in upamo, da bo tako tudi v sredo, 15.10.2008, ko se bo seminar zaključil.

 

Udeleženci dvodnevnega seminarja

 

Za konec naj le še povemo, da so izobraževanja in seminarji, ki jih organizira IZS, vedno bolj obiskani, kar pomeni, da se tudi inženirji vedno bolj zavedajo pomembnosti vseživljenjskega učenja.