Izpostavljena novica  

06.02.17

SPLETNA ANKETA
O DELOVANJU IZS IN MATIČNIH SEKCIJ

 

 

 

POVABILO K IZPOLNITVI ANONIMNE SPLETNE ANKETE

 

 

Spoštovana pooblaščena inženirka. Spoštovani pooblaščeni inženir.

 

Ker je poslanstvo IZS, da je organizacija, ki v prvi vrsti dobro služi vam in vašim interesom, vas vabimo k izpolnitvi anonimne spletne ankete o delovanju Inženirske zbornice Slovenije kot krovne organizacije vseh članov zbornice in delovanju posamezne matične sekcije.

 

Vaše mnenje je za nas zelo dragoceno. V želji, da bi se vam čim bolj približali, smo lani začeli regijska srečanja, na katerih smo vas med drugim seznanjali predvsem z našimi aktivnostmi na področju spreminjanja zakonodaje. Da bi lahko v čim večji meri izpolnili vaše želje in pričakovanja glede našega delovanja tudi na drugih področjih, vas vljudno vabimo, da odgovorite na spodnja vprašanja. Izpolnjevanje spletne ankete, ki je povsem anonimna, vam ne bo vzelo več kot pet minut, vaši odgovori pa nam bodo v veliko pomoč pri nadaljnjem delu.

 

Anketa bo objavljena od 6.2. do vključno 19.2.2017.

 

Istočasno vas ponovno prosimo, da nam sporočite morebitno spremembo vašega naslova elektronske pošte. IZS namreč veliko koristnih informacij članom pošilja s pomočjo e-pošte, zato želimo imeti ažuriran seznam. Pošljite nam ga na e-naslov petra.kavcic@izs.si.

 

Za izpolnjeno anketo in poslane aktualne e-naslove se vam že vnaprej zahvaljujemo.

 

 

Dostop do ankete

 

 

 

Matjaž Grilc, univ.dipl.inž.geod.

Predsednik komisije IZS za informiranje