Izpostavljena novica  

30.07.19

SIMPOZIJ MSE: IZZIVI PRIHODNOSTI IN VPLIV
SODOBNIH TEHNOLOGIJ NA ELEKTROENERGETSKO OMREŽJE

 

 

Matična sekcija elektro inženirjev, 10. oktobra 2019 vabi na simpozij z naslovom Izzivi prihodnosti in vpliv sodobnih tehnologij na elektroenergetsko omrežje.

 

Program simpozija je objavljen  tukaj.

 

Svoje sodelovanje so potrdili strokovnjaki iz Slovenije in Hrvaške. Cilj simpozija je namreč tudi izmenjava mnenj in izkušenj s kolegi iz tujine. Simpozij bo potekal v slovenskem in deloma hrvaškem jeziku. Referati v slednjem primeru ne bodo prevedeni. Povzetki predvidenih referatov so objavljeni  tukaj (89 KB).

 

Lokacija: Simpozij bo potekal v prostorih hotela Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, Pot za Brdom 4, Ljubljana. 

 

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na simpoziju pridobijo 4 kreditne točke iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 

Prijave na simpozij zbiramo na povezavi http://www.izs.si/izobrazevanja/izobrazevanja-izs/izobrazevanje/?izoId=I-0053%2F2019. Število prijav je omejeno. Zaradi lažje organizacije dogodka naprošamo, da prijavo oddate čimpreje oz. do 30.9.2019. 

 

Prijava ni več mogoča, ker so vsa mesta zasedena. V primeru, da se bo katero mesto sprostilo, lahko pokličete na telefon 01/547 33 37 glede eventualnih sprememb (odjave že prijavljenih udeležencev).

 

 

 

Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 

 Arhiv »