Izpostavljena novica  

19.10.17

JESENSKA DRUŽENJA ČLANOV IZS

 

Na Inženirski zbornici Slovenije v prihajajočih jesenskih mesecih za vas člane pripravljamo posebne brezplačne družabno izobraževalne dogodke, katerih glavna tema bo tokrat obvladovanje težavnega vedenja v poslovni komunikaciji.

 

»Znamo zares poslušati, se spuščamo v nepotrebne malenkosti ali znamo pogovor zamegliti? Znamo vztrajati, braniti pravila in dogovore, znamo reči ne?«

 

To je le nekaj vprašanj, na katera bomo poskušali odgovore poiskati s predavateljico poslovne komunikacije Klaro Ramovš, ki že več let izvaja delavnice o učinkoviti komunikaciji za različne skupine posameznikov. V okviru izobraževanj bomo spoznali tudi različne tehnike komunikacije, s katerimi dosežemo, da so naša sporočila izražena jasno, odločno in vljudno.

 

Ker želimo k udeležbi pritegniti čim več naših članov, se bodo omenjeni dogodki zvrstili na različnih lokacijah po Sloveniji, in sicer:

  • v četrtek, 12. oktobra ob 12:00 uri, na Dolenjskem (v Novem mestu),

  • v torek, 7. novembra ob 12:00 uri, na Štajerskem (v Apačah),

  • v torek, 5. decembra ob 9:00 uri, na Primorskem (v Strunjanu).

 

Po kratki delavnici bomo naše srečanje pospremili še s sproščenim druženjem ob okušanju značilnih jesenskih dobrot, kot sta kostanj in mošt, december pa bo že v vzdušju bližajočih se praznikov.  

 

Misli udeležencev s srečanja v Novem mestu – 12. oktober 2017

"Izobraževanje je bilo super izpeljano, predavateljica nazorna, prijetna in poučna. Upam, da se na slišano spomnim in uporabim tudi v realnih situacijah."

"Vtisi so še vedno zelo pozitivni, v misli pa se vedno znova prikradejo določena »navodila«, ki nam jih je predstavila ga. Klara. Toplo pozdravljam tovrstne delavnice in se jih veselim tudi v prihodnje. Navsezadnje v našem poslu delamo z ljudmi in nenazadnje za ljudi, zato je uspešna komunikacija bistven sestavni del tako našega posla in vsakdana. Pa tudi doma pride prav.

 

Odzvanjanja udeležencev s srečanja v Apačah - 7. november 2017

"Zanimivo, drugače kot običajno. Prijetno presenečen."

"Poučno, iskreno, navdihujoče!"

"Presenetljivo izvorno predavanje na temo, ki je nisem poznal. Hvala voditeljici in IZS."

"Druženje je bilo zelo zanimivo, poslušati se moramo še vsi naučiti."

 

 

Vse zainteresirane člane naprošamo, da nam predhodne prijave pošljete na e-naslov  polona.okreticping@izspong.si. Število mest na družabnem srečanju je omejeno.Arhiv »