Izobraževanja  


Izobraževanje

Iskalec
Namenjeno
člane Matične sekcije elektro inženirjev in vse, ki jih ta tematika zanima
Naslov
Moderna stikala in vtičnice TEM - ogled proizvodnje in novih poslovno-skladiščnih prostorov TEM Čatež d. d.- Odpovedano!
Vsebina
Na tokratni strokovni ekskurziji bomo šli na strokovno voden ogled proizvodnje v novi tovarni TEM Čatež, ki je vodilni slovenski proizvajalec stikal in vtičnic. Podjetje ustvarja inovativne, moderne in estetsko dovršene izdelke, ki uporabnikom uravnavajo bivanjsko razpoloženje v različnih delovnih in bivalnih prostorih in okoljih. Zaradi najrazličnejših okusov, želja in potreb so razvili univerzalni modularni sistem stikal in vtičnic MODUL, ki ga sestavljajo tri oblikovne linije ki so odraz sodobnega, prefinjenega življenjskega stila. Individualnost in drugačnost modularnega sistema MODUL Posebnost modularnega sistema je njegova individualnost, tako da lahko uporabniki iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik svoja stikala in vtičnice preprosto prilagodimo želenemu razpoloženju in ambientu. Drugačnost pa lahko pokažemo tudi s popolnoma personaliziranimi stikali in vtičnicami, saj vam v TEM dekorativne okvirje izdelajo po vaših željah in okrasijo z vašimi motivi, vzorci in grafikami. Dovolite svoji domišljiji prosto pot in naj zaživijo vaše ideje. Inovativnost za udobno in enostavno življenje V zadnjem času so v podjetju razvili nove inovativne produkte. Z novo generacijo LED zatemnilnikov, USB polnilnikov in brezdotičnim stikalom Touchless bo bivanje še enostavnejše in udobnejše. Na strokovne ogledu si bomo ogledali vse proizvodne procese izdelave stikal in vtičnic ter njihovega skladiščenja.
Predavatelji
Danilo FIŠTER
Datum
13. November 18
Lokacija
v prostorih TEM Čatež, Čatež 13, 8212 Velika Loka
Program izobraževanja
13:00 - Odhod izpred IZS
15:00 - Ogled proizvodnje in novih poslovno-skladiščnih prostorov TEM Čatež Danilo FIŠTER
17:00 - Odhod proti IZS
Opis
Udeleženci izobraževanja bodo prejeli potrdilo o udeležbi na usposabljanju.
V skladu s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev so usposabljanju dodeljene 2 točki.
Kotizacija in način plačila
Kotizacija na izobraževanju za člane Inženirske zbornice Slovenije znaša 60,00 EUR z vštetim DDV.
Za zaposlene v podjetjih, ki so vpisana v seznam projektivnih in geodetskih podjetji, ki ga vodimo na Inženirski zbornici Slovenije, ki niso člani IZS, znaša kotizacija 90,00 EUR z vštetim DDV, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV.
Račun za plačilo kotizacije bomo izstavili po opravljenem izobraževanju.
Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane IZS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.